EA-johtaja: Ei uutta Battlefieldia pariin vuoteen, Star Wars Battlefrontin jatko-osasta tulee “paljon suurempi”

starwars-battlefront-002

Electronic Artsin talousjohtaja Blake Jorgensen kertonut sijoittajatilaisuudessa, ettei yhtiö tule julkaisemaan uutta Battlefield-peliä ainakaan kahteen vuoteen. Samalla Jorgensen vihjaili Star Wars Battlefrontin jatko-osasta.

Lokakuun lopulla ilmestynyt, ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuva Battlefield 1 on voittanut puolelleen niin fanit kuin kriitikotkin, ja peli sai myös Domen arviossa rutkasti kehuja. Electronic Artsin talousjohtaja Blake Jorgensen on nyt kertonut, ettei pelijätti tule julkaisemaan uutta Battlefield-peliä ihan lähiaikoina.

– Emme julkaise uutta Battlefieldia ainakaan pariin vuoteen.

Jorgensen antoi ymmärtää Euroopassa järjestetyssä sijoittajatilaisuudessa, että uusi Battlefield tulisi aikaisintaan vuonna 2018, raportoi GameSpot. Samalla selvisi, että myös Battlefield-sarjaan saattaa ajan kanssa tulla EA Sportsin Ultimate Team -pelimuotoa muistuttavia ominaisuuksia.

Samassa tilaisuudessa Jorgensen vihjaili myös tulevasta Star Wars Battlefront -pelistä. Koska edellistä peliä kritisoitiin vaatimattomasta pelisisällöstä, lupailee Jorgensen jatko-osan tarjoavan enemmän pelattavaa.

– Otamme kritiikistä opiksemme seuraavaa peliä rakentaessa ja yritämme ratkaista ongelmia, joita kritisoineet pelaajat nostivat esiin.

Jorgensen on myös vahvistanut, että toisin kuin viime vuonna ilmestynyt Star Wars Battlefront, jatko-osa tulee ammentamaan etenkin elokuvasarjan uudemmista elokuvista. Uudesta pelistä tulee EA-johtajan mukaan “paljon suurempi, paljon jännittävämpi Battlefront”.

Star Wars Battlefront myi yli 14 miljoonaa kappaletta ja siitä tuli yksi historian parhaiten myynesitä Tähtien sota -peleistä. Pelin seuraava laajennus, Rogue One: Scarif, ilmestyy joulukuussa.

Battlefield

Kaikki jutut aiheesta

The post EA-johtaja: Ei uutta Battlefieldia pariin vuoteen, Star Wars Battlefrontin jatko-osasta tulee “paljon suurempi” appeared first on Dome.

Aiheeseen liittyvät artikkelit