The Witcher 3: Wild Hunt tulossa Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Näyttää siltä, ettei CD Projekt Red aio vielä päästää irti edellisestä isosta pelistään The Witcher 3: Wild Hunt. Kotisivujen mukaan The Witcher 3 saadaan seuraavaksi uusille konsoleille Playstation 5 ja Xbox Series X. Mukana on tietysti mittava määrä teknisiä päivityksiä, bugien korjailuja ja niin edelleen. Tuettuna on myös ray tracing.

Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ovat ilmaiset niille, joilla on jo hankittuna oma peli joko PC:lle, PS4:lle tai Xbox Onelle. Julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

”Developed to take advantage of the most powerful gaming hardware, the next-gen edition of the game will feature a range of visual and technical improvements — including ray tracing and faster loading times — across the base game, both expansions, and all extra content.”

Mainitsin aikoinaan Nintendo Switch -version arviossani, että ”itse odottanen kaikessa rauhassa seuraavan sukupolven Xbox Scarlettin julkaisua, ja pelaan sitten The Witcher 3:n vielä kerran New Game+ -tilassa”. Mukava huomata odotuksen kannattaneen.

The Witcher 3: Wild Hunt

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/781523/The+Witcher+3+Wild+Hunt+tulossa+Playstation+5lle+ja+Xbox+Series+Xlle/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit