Selena Gomez haastaa kiinalaisen pelinkehittäjän oikeuteen

Julkisuuden henkilöt ovat ajoittain haastaneet pelinkehittäjiä oikeuteen, koska videopelissä nähty henkilöhahmo on ollut liikaa heidän näköisensä. Tunnetuin tapaus on ehkä Lindsey Lohan, joka haastoi Take-Two Interactiven ja Rockstar Gamesin oikeuteen, koska Grand Theft Auto V -hahmo Lacey Jonas oli liikaa hänen näköisensä. Nyt sitten laulaja ja näyttelijä Selena Gomez on tehnyt saman Varietyn mukaan.

Kiinalainen Guangzhou Feidong Software Technology Co. ja MutantBox Interactive Limited päätyvät nyt käräjille, koska mobiilipelissä Clothes Forever – Styling Game käytetään hyvin Selena Gomezin näköistä kuvaa. Lupaa moiselle ei pyydetty, ja nyt karhutaan oikeusteitse 10 miljoonan dollarin korvausta. Summa vastaa melko lailla pelin keräämiä kokonaistuottoja. Samassa mobiilipelissä on muitakin julkisuudesta tuttuja henkilöitä, joita käytetään tietysti luvatta siinä missä Selena Gomeziakin.

Selena Gomez haastaa kiinalaisen pelinkehittäjän oikeuteen

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/743003/Selena+Gomez+haastaa+kiinalaisen+pelinkehittajan+oikeuteen/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit