Näin pääset ajan tasalle Destiny 2: Beyond Lightista

Destiny 2: Beyond Light

Destiny 2: Beyond Light julkaistaan näillä näppylöillä, ja Destinyn uusi aika alkaa. Mukana on ennennäkemätön uusi alue, uusia kykyjä ja erikoinen uusi Raid-tehtävä. Beyond Lightissa on siis paljon sellaista, josta kannattaa olla innoissaan. Gamereactor on tehnyt sarjan videoita varmistaakseen, että kaikkien Guardian on valmis matkalle Europaan.

Aluksi otetaan katsaus Stasikseen, ja miten se vaikuttaa jokaiseen Guardian-luokkaan. Aina Shadebinder Warlockeista Behemoth Titaneihin ja Kama Bladea heiluttaviin Revenant Huntereihin Stasis on tummesävyisempi voima, joka vaikuttaa Europan jäiseen maailmaan.

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Uudesta Europa-planeetasta puheenollen, Gamereactor on tehnyt myös videon siitä, mitä jään päällä ja alla onkaan. Aiheena on Beyond Lightin uusi tarina, jossa ovat mukana Eramis, Kell of Darkness, The Drifter, Eris Morn ja The Exo Stranger.

Tsekkaa keskiviikkona toinen video!

Viimeiseksi aiheena ovat uudet ase-, haarniska- ja Exotic-tyypit, joita löytää Beyond Lightista. Joukossa ovat muun muassa No Time To Explain Pulse Rifle ja Warlockin Dawn Chorus -kypärä, jonka avulla Daybreakin käyttäjät tekevät enemmän tulivahinkoa. Videolla katsastetaan ne tärkeimmät osa-alueet, joita Guardian tarvitsee edessä olevalla matkalla.

Tsekkaa torstaina kolmas video!

Muista katsoa kaikki videot, ja pidä silmällä tulevaa neljättä videota, jonka aiheena on tuleva Deep Stone Crypt Raid.

Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit seurata lähetystä myös Gamereactorin Twitch-kanavalla.

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/799033/Nain+paaset+ajan+tasalle+Destiny+2+Beyond+Lightista/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit