Pelisivut

Dome.fi

Dome on Otavamediaan kuuluva suomalainen uutisportaali, joka on yhdistynyt Ampparit palvelun kanssa. Dome sisältää tuoreita peliuutisia suomesta ja maailmalta.

10Steps.SG

10Steps.SG is a photoshop blog on easy Photoshop tutorials for beginners. Our aim is to teach beginners how to use photoshop.

Gamereactor.fi

Gamereactor on Pohjoismaiden suurin pelisivusto ja tarjoaa pelialan kuumimmat arviot, uutiset ja trailerit. Sivustolta löytyy myös uutisia peli- ja viihdelaitteista.

Muropaketti.com

Ampparit Oy:n Muropaketti on Suomen suurin tietotekniikka-aiheinen sivusto. MuroBBS on Ampparit Oy:n omistamiin Muropaketti.com- ja Dome.fi-sivustoihin liittyvä itsenäinen keskustelupalsta, jonka sisällön tuottavat keskustelupalstalle rekisteröityneet käyttäjät.

Konsolifin.net

KonsoliFIN on Suomen suurin harrastajavoimin ylläpidetty videopelien ja elektronisen viihteen yhteisösivusto. KonsoliFIN on kasvanut tasaisesti vuonna 2000 perustetusta PS2FIN-sivustosta ja on nykyisessä mittakaavassaan Suomen suosituin konsolipelaamisen verkkoyhteisö. KonsoliFIN tarjoaa alan harrastajille maksutonta ja ajankohtaista tietoa niin konsolipeleistä kuin dvd-elokuvistakin.

Topkani

Topkani tuo Suomeen maailman parhaat, haastavimmat ja viihdyttävimmät nettipelit. Topkanissa voit pelata esim. toiminta- ja urheilupelejä tai etsiä suosikkisi maailman laajimmasta taitopelivalikoimasta. Pelaa ilmaiseksi tai osallistu maksullisiin taitopeliturnauksiin, joissa voit voittaa myös oikeaa rahaa (K-18)! Topkanissa voit pelata yksin, kaksin tai verkon yli useampaa pelaajaa vastaan. Pelaaminen tapahtuu suomeksi, mutta peliyhteisöissä on mukana lisäksesi miljoonia peli- ja juttukavereita ympäri maailman.

Pelikone.fi

Pelikoneessa on jo yli 3100 peliä, joten pelattavaa riittää jokaiseen makuun. Lisäämme uusia pelejä päivittäin. Jos olet tehnyt oman flash-pelisi, voit lähettää sen Pelikoneeseen tuhansien muiden käyttäjien pelattavaksi!

Retropelit.fi

Vanhoihin klassikkopeleihin keskittynyt sivusto, joka sisältää nostalgiaa videopelien historiasta. Sisältää kattavan määrän peliartikkeleita useille eri konsoleille ja tietokoneille vuosikymmenien takaa.

Älypää

Älypää tarjoaa monenlaisia pelejä ja kilpailuja, suosituimpana varmasti erilaiset tietovisat. Sivustolta löytyy valtavat määrät erilaisia pelejä ja visailuja moneen eri kategoriaan. Kokeilemisen arvoinen sivusto.

MBnet pelihalli

Mikrobitin pelihalli, joka sisältää useita tuhansia pelejä joko suoraan selaimeen tai tietokoneelle.

Tilt

Suomen tunnetuin pelimedia, joka toiminut jo vuosikymmeniä pelejen parissa. Sivusto kirjoittaa artikkeleita tuoreimmista peleistä ja arvostelee pelaajille pelejä.

Sivustolla käytetty viittauksissa: peli-sivut.com

Aiheeseen liittyvät artikkelit