Voita mahtava monitori, ja rautaa pelaamiseen The Crew 2 -kilpailusta

The Crew 2

Uusi The Crew 2 -kilpailu alkaa tänään, ja kyseessä on katuralli radalla ”Once upon a time in Brooklyn” kaikilla alustoilla.

Ei tarvitse olla kuin nopein. Se riittää.

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Palkinnot ovat mahtavaa pelaamisen rautaa MSI:ltä, mukaan lukien uusi kompakti versio Vigor 50 -näppäimistöstä, uusi Clutch GM41 -hiiri ja uusiksi muotoiltu Immerse GH50 -kuulokemikrofoni. Lisäksi mukana on pelaamisen lisäkivaa omissa pusseissaan. Pääpalkinto on pelinäyttö MSI Optix-MAG322cqr, 32″ 165 Hz 1440p.

Ilmoittautumisen jälkeen tulostaulu tulee saapuville, johon voi syöttää oman tuloksensa. Lisäksi on lisättävä Gamereactorin Uplay/PSN/XboxLive omalle kaverilistalle tulosten varmistamiseksi.

Viisi parasta tarkastetaan päivittäin, ja viittä parasta pyydetään nauhoittamaan uudelleentarkistus pelin sisäisestä tulostaulusta tulosten tuplavarmistukseksi.

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/834823/Voita+mahtava+monitori+ja+rautaa+pelaamiseen+The+Crew+2+kilpailusta/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit