Upea PlayStation 2 -henkinen PlayStation 5 -erikoisversio tulee myyntiin hyvin rajoitettuna eränä

Kustomoituja konsoleita tuottava SUP3R5 aikoo julkaista rajoitetun 304 konsolin erän PlayStation 2 -teemaisia PlayStation 5 -konsoleita. 

Konsolin ulkoinen muotoilu vastaa PlayStation 5:ttä, mutta sen musta-harmaa värimaailma on lainattu PlayStation 2 -konsolista. Myös DualMotion-ohjain on saanut pintaansa tumman käsittelyn ja sen painikkeiden symbolit vastaavat PlayStation 2:ssä nähtyjä versioita.

Kyse on samasta designistä, jota sen suunnitellut fani esitteli jo aiemmin Redditin välityksellä. Koska PlayStation 2 -henkisen PlayStation 5:n vastaanotto oli niin hyvä, päätti erikoisversioita myyvä SUP3R5 tehdä siitä tosielämän tuotteen.

SUP3R5:n mukaan jokainen konsoli muokataan käsityönä retrohenkiseen ulkomuotoonsa. Siitä syystä konsolista joutuu myös maksamaan lisähintaa. Pelkkä ohjain maksaa 99 dollaria ja PlayStation 5 sekä ohjain maksavat yhteensä 649 dollaria.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/upea-playstation-2-henkinen-playstation-5-erikoisversio-tulee-myyntiin-hyvin-rajoitettuna-erana/

Aiheeseen liittyvät artikkelit