Tutkimuksen mukaan iPhone Xs Maxissa on kaikkien aikojen paras näyttöpaneeli

Applen vastikään julkaisemassa iPhone Xs Maxissa on DisplayMaten mukaan kaikkien aikojen paras mobiililaitteesta löytyvä näyttöpaneeli.

Aiemmin uutisoimme, kuinka näyttöpaneelien laatua arvioiva DisplayMate kruunasi Samsungin Galaxy Note 9:stä löytyvän näytön kaikkien aikojen parhaaksi mobiilinäytöksi. Nyt Galaxy Note 9 on kuitenkin joutunut luovuttamaan ykköstilan Applen uudelle iPhone Xs Maxille, vaikka erot mallien näyttöjen välillä ovatkin sangen pieniä. Myös iPhone Xs käyttää vastaavaa näyttöpaneelia kuin testattu iPhone Xs Max.

Galaxy Note 9:n ja iPhone X:n tavoin korkeimman mahdollisen DisplayMate A+ -arvosanan keränneen iPhone Xs Maxin näyttö on viimevuotista mallia kirkkaampi nostamalla kirkkautta iPhone X:n 634 nitistä 660 nitiin. Myös väritoisto on ennätyksellisen hyvä.

iPhone Xs Maxin näyttöpaneelin heijastavuus on vain 4,7 prosenttia. Yhdistettynä näytön kirkkauteen se tekee puhelimen näytöstä hyvin korkeakontrastisen.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/tutkimuksen-mukaan-iphone-xs-maxissa-on-kaikkien-aikojen-paras-nayttopaneeli/

Aiheeseen liittyvät artikkelit