Tule katsomaan kamppailua Rebirth Island Rumblessa!

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Liity mukaan, ja mahdollisuutena on voittaa Astro Gaming -tavaraa. Kaikkiaan yhdeksän pohjoismaista joukkuetta ottaa mittaa toisistaan suoratoistolähetyksessä. Panoksena on Astro Gaming -tavaran ohella kylmää käteistä.

18. joulukuuta klo 18-21 Suomen aikaa juhlitaan Season Onea Rebirth Island -turnauksen kera. Rebirth Island Rumble -turnausta voi katsella suorana GR Live -sivulla. Ruotsia edustaa Michi, Dopest ja Tejbz, Norjaa ThomasPaste, Amelie Snøløs ja Sunni, Tanskaa Jaxstyle, ja Suomea edustaa sitten AndyPyro ja LaeppaStream.

Suoratoistolähetyksen aikana valitaan mahtavin kommentti, olkoon se sitten hauskin, asiantuntevin tai vain tilanteeseen parhaiten sopiva. Palkinnoksi lähtee Astro Gamingin Call of Duty: Black Ops: Cold War A10 headset.

Lue lisää Rebirth Island Rumblesta täällä.

Rebirth Island Rumble on turnaus, joka keskittyy uuteen Rebirth Island -karttaan Call of Duty: Warzonessa.

Yhdeksän valittua suoratoistajajoukkuetta kisaavat niin käteispalkinnoista kuin Astro Gaming Call of Duty: Black Ops: Cold War edition A10 headseteistakin. Gamereactor suoratoistaa kaiken, ja katsojilla on mahdollista myös voittaa headset.

Suoratoisto tapahtuu klo 18-21 Suomen aikaa, joten liity seuraamme katsomaan odotetuinta karttaa Call of Duty: Warzonessa.

Season One vie Call of Dutyn tarinan ympäri maailmaa Rebirth Islandilta The Pines -ostoskeskukseen New Jerseyssa, jossa Stitch seuraajineen kokoaa riittävästi aseita viedäkseen maailman askeleen verran lähemmäksi tuomiopäivää.

Call of Duty: Warzone
Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/810003/Tule+katsomaan+kamppailua+Rebirth+Island+Rumblessa/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit