Traileri: John Wick -tekijöiden uuden Nobody-toimintaelokuvan pääosassa on kaikista maailman näyttelijöistä Bob Odenkirk

Breakind Badista ja Better Call Saulista tuttu Bob Odenkirk ryhtyi actionsankariksi 58-vuotiaana.

Universal on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Nobody-toimintaelokuvasta, jonka pääosassa nähdään yleensä aivan erilaisia rooleja tekevä Bob Odenkirk.

Vähän turhan paljon leffaa spoilaavan perheen pienimmiltä kielletyn trailerin perusteella luvassa on viihdyttävää mäiskettä. Nobodyn on käsikirjoittanut John Wickista tuttu Derek Kolstad, tuottanut John Wickin ja Atomic Blonden ohjannut David Leitch sekä ohjannut muun muuassa ääriväkivaltaisesta Hardcore-elokuvasta tuttu Ilya Naishuller.

Lue myös: Arvostelu: Ääriväkivaltainen Hardcore viihdyttää ja ällöttää

Odenkirk esittää Nobodyssa Hutch Mansell -nimistä miestä, tavallista perheenisää, joka ei vastustele kun hänen kotiinsa tunkeudutaan. Traumatisoitunut mies on kuitenkin aivan joku muu kuin normaali isukki, lähtiessään jahtaamaan syyllisiä.

Odenkirk on kertonut treenanneensa toimintarooliaan varten kahden vuoden ajan esimerkiksi erilaisia kamppailulajeja stunttinäyttelijä Daniel Bernhardtin kanssa.

Nobodyn Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta Yhdysvalloissa se nähdään 19. helmikuuta ja Iso-Britanniassa jo 29. tammikuuta. Odenkirkin lisäksi elokuvassa esiintyvät muun muassa Connie Nielsen, Christopher Lloyd, RZA, Gage Munroe ja Paisley Cadorath.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/traileri-john-wick-tekijoiden-uuden-nobody-toimintaelokuvan-paaosassa-on-kaikista-maailman-nayttelijoista-bob-odenkirk/

Aiheeseen liittyvät artikkelit