The Elder Scrolls Online lupaa näyttää paremmalta uuden polven konsoleilla Playstation 5 ja Xbox Series X

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Jo ikää kerryttäneitä pelejä päivitetään nyt urakalla uuden konsolisukupolven loistoon laitteille Playstation 5 ja Xbox Series X. Toisaalta taaksepäin yhteensopivuus on yleistynyt jatkuvasti, ja toisaalta koronaviruksen jylläys on hankaloittanut suuren budjetin pelituotantoja. Toisin sanoen pelaava kansa halutaan pitää tyytyväisenä tarjoamalla uudelle raudalle jotain pelattavaa, ja se toki tarkoittaa uudelle laitteistolle päivitettyjä vanhempia pelejä.

Zenimax Online Studiosin The Elder Scrolls Online julkaistiin jo vuonna 2014, ja peliä on säännöllisesti päivitetty niin sisällön kuin yleisen toimivuudenkin osalta vuosittain useaan kertaan. Nyt aiotaan tietenkin ottaa ilo irti myös uuden konsolisukupolven tehoista Playstation 5:llä ja Xbox Series X:llä. Nimellä Console Enhanced kulkeva painos julkaistaan 8. kesäkuuta 2021, ja luvattuna on muun muassa nopeammat latausajat ja parempi grafiikka.

Päivitys on ilmainen Playstation 4 tai Xbox One -version jo hankkineille. Katso traileri täällä Gamereactorissa.

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/838893/The+Elder+Scrolls+Online+lupaa+nayttaa+paremmalta+uuden+polven+konsoleilla+Playstation+5+ja+Xbox+Series+X/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit