Tänään tv:ssä: Sunnuntain paras elokuva on 800 miljoonan lipunmyynnin kerännyt tehosteseikkailu – ”Ehkä sarjansa paras”

IMDb-arvosanoissa rankattuna sunnuntain paras elokuva Suomen televisiossa on 7,9/10 saanut Harry Potter -seikkailu Azkabanin vanki.

Harry Potter ja Azkabanin vanki (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) on monen mielestä Harry Potter -elokuvista paras, tai ainakin yksi parhaista. oika Vuonna 2004 valmistuneessa fantasiaseikkailussa:

Harry ja hänen ystävänsä Ron ja Hermione palaavaat Tylypahkan noitien ja velhojen sisäoppilaitokseen kolmannelle vuosikurssille, jossa jo teini-ikäiset velhoystävykset joutuvat kohtaamaan pahimmat pelkonsa kohdatessaan vaarallisen paenneen vangin (Gary Oldman). Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson uusivat roolinsa Harrynä, Ronina ja Hermionena Harry Potter –elokuvasarjan kolmannessa osassa, jonka on ohjannut Alfonso Cuaron. Uusia kasvoja elokuvassa esittävät Gary Oldmanin lisäksi muun muassa Emma Thompson ja Timothy Spall.

Alfonso Cuarónin ohjaama Azkabanin vanki keräsi lähes 800 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Illan elokuva alkaa Subilla kello 21.00.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/tanaan-tvssa-sunnuntain-paras-elokuva-on-800-miljoonan-lipunmyynnin-kerannyt-tehosteseikkailu/

Aiheeseen liittyvät artikkelit