Pokemon GO -pelaajat löysivät pelistä mystisen, täysin ennennäkemättömän pokemonin

Pokemon GO -pelaajat kertovat kohdanneensa mystisen mutteripäisen pokemonin, jota ei ole tavattu aiemmin missään pokemon-pelissä.

Pokemon GO:ssa tapahtuu tällä hetkellä kummia. Pelaajat kertovat kohdanneensa täysin uuden ja ennennäkemättömän mutterin ja kummituksen välimuotoa muistuttavan pokemonin, jonka nimi ja CP -arvo ovat ???, raportoi Polygon.

Mikäli oudon pokemonin sai napattua pokepalloon, muuttui se kokoelmassa Ditoksi. Muotoaan muuttava Ditto esittää Pokemon GO:ssa myös muita pokemoneja, joten se ei vielä yksinään selitä mystisen pokemonin ulkomuotoa.

Pokemon GO:n koodia tutkineen Chralesin mukaan uuden pokemonin järjestysnumero on 891, mikä on kummallista, sillä tähän mennessä tavattuja pokemoneita on vain 807. Arvauksien mukaan kyseessä saattaa olla promootiokampanja ja että mutteripäinen pokemon nähdään tulevissa Let’s Go Pikachu ja Eevee -peleissä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/pokemon-go-pelaajat-loysivat-pelista-mystisen-taysin-ennennakemattoman-pokemonin/

Aiheeseen liittyvät artikkelit