Piskuinen Insta360 GO 2 -actionkamera tallentaa jopa 1440p-tarkkuuden videota

Erittäin pienikokoisesta Insta360 GO -actionkamerasta on julkaistu uusi sukupolvi. Sen myötä kameralla voi kuvata aiempaa sukupolvea tarkempaa, 1440p-tarkkuuden videokuvaa. Yhden videon enimmäispituuskin voi uuden version myötä olla jo 15 minuuttia.

Insta360 GO 2 -actionkamera painaa vain 27 grammaa, ja ulkomitoiltaan se on noin aikuisen peukalon kokoinen. Pienikokoisena se on helppo ripustaa vaatteisiin tai kiinnittää erikoisiin kuvauspaikkoihin, jotka olisivat vaikeita perinteisellä kameralla tai älypuhelimella. Insta360 GO 2 on myös IPX8-standardin mukaisesti vesitiivis, joten kameralla voi kuvata myös veden alla neljän metrin syvyyteen asti.

Kameraa voi ohjata sen latauskotelosta tai älypuhelimen sovelluksesta. Lisäksi kamerassa on OLED-kosketusnäyttö. Kuvan tärähtelyjä estämässä kamerassa käytetään FlowState-kuvanvakausta. Laajakuvaotokset onnistuvat 120 asteen kameran Ultra Wide -tilassa ja toimintapitoiset kuvakulmat 110 asteen ActionView-asetuksella. Kamera tukee myös hyperlapse- ja timelapse-tehosteiden käyttöä, mutta 120 kuvan sekuntinopeuden myötä myös hidastusvideoihin.

Yksittäisen videotallenteen pituus voi olla nyt enintään 15 minuuttia – tämä on jopa kolme kertaa edeltävää mallia enemmän. Tallennustilaa on 32 gigatavua. Videokuvaa voi taltioida enintään 1440p-tarkkuudella 50 kuvan sekuntinopeudella. Täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella voi kuvata myös korkeammalla 120 kuvan sekuntinopeudella. Valokuvia kamera kykenee ottamaan yhdeksän megapikselin tarkkuudella.

Kamerassa riittää virtaa yhdellä latauksella 30 minuutin käyttöön, mutta latauskotelon kanssa virtaa riittää jopa 2,5 tunnin käyttöön. Insta360 GO 2 on  yhteensopiva Android- ja iPhone-älypuhelinten kanssa. Actionkameran hinta on 329 euroa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/piskuinen-insta360-go-2-actionkamera-tallentaa-jopa-1440p-tarkkuuden-videota/

Aiheeseen liittyvät artikkelit