OnePlus Watch -älykello on odotettu lisä mallistoon – Toistaa musiikin ja tukee todella runsaasti eri aktiviteetteja

OnePlus julkaisi odotetusti myös oman älykellonsa. Vaikka OnePlus on kehittänyt kelloon oman käyttöjärjestelmänsä, on se yhteensopiva niin Android- kuin iOS-laitteiden kanssa.

OnePlus Watch on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen kellotaulu on halkaisijaltaan 46 millimetriä. Kellotaulussa on 2.5D -muotoiltu lasi. Älykellon näytöltä on mahdollista seurata puhelimen ilmoituksia ja reagoida niihin, vastaanottaa ja soittaa puheluita, kuunnella musiikkia sekä ottaa valokuvia.

OnePlus Watchissa on neljä gigatavua muistia, mikä riittää esimerkiksi yli 500+ kappaleen tallennukseen. Kello on myös yhteensopiva useimpien Bluetooth-kuulokkeiden kanssa.

OnePlus Watch tukee yli 110 eri aktiviteettia. Harjoitusten tehoa voi seurata pulssin, kalorien, matkan sekä nopeuden kautta. Uimareille laite tarjoaa mahdollisuuden seurata myös SWOLF-pisteitä, sillä laitteella on myös 5ATM + IP68-luokitus.

Laite tunnistaa automaattisesti juoksun ja käynnistää aktiviteetin ja kellossa on myös sisäänrakennettu GPS-yhteys. Lisäksi OnePlus Watch sisältää mahdollisuuden happisaturaation ja stressitason havainnointiin, hengitysharjoituksiin sekä sydämen sykkeen seurantaan. Tiedot on käsiteltävissä OnePlus Health -sovelluksen kautta.

OnePlus mainitsee tiedotteessaan OnePlus Watch -kellon yhdeksi valteista pitkäkestoisen 402 milliampeeritunnin akun, joka mahdollistaa jopa kahden viikon käyttöajan yhdellä latauksella. Pikalataus tarjoaa jopa viikon virrat 20 minuutissa.

Kellon Classic Edition -version rinnalla on myös tarjolla rajoitettu erä OnePlus Watch Cobalt Limited -versiota. Siinä kellotaulu on hypoallergeenista kobalttiseosta, ja kellon lasi on tehty erikoiskäsitellystä, Mohs-tason 9 safiirilasista, joka on tavallista kirkkaampaa ja naarmuuntumatonta.

OnePlus Watch -älykellon hinta on alkaen 159 euroa, mutta sen saatavuustiedot selviävät vasta lähiviikkoina.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/mobiili/oneplus-watch-alykello-on-odotettu-lisa-mallistoon-toistaa-musiikin-ja-tukee-todella-runsaasti-eri-aktiviteetteja/

Aiheeseen liittyvät artikkelit