Netflix julkaisi Sweet Tooth -trailerin – Tästä tv-sarjasta tulee varmasti moni vetämään herneen nenään ensi kesänä

Sweet Tooth

Jeff Lemiren käsikirjoittama ja piirtämä Sweet Tooth on postapokalyptinen sarjakuva, jossa ”Mad Max kohtaa Bambin” (ei, ei sananmukaisesti). Nyt Netflix on tehnyt Sweet Toothista tv-sarjasovituksen, joka takuuvarmasti tulee jakamaan mielipiteet.

Vuonna 2009 alkanut Sweet Tooth on kulttimaineeseen noussut aikuisten sarjakuva, joka kertoo nuoren Gus-pojan tarinan. Sekä tarinansa että kuvituksensa puolesta Sweet Tooth on rumankaunis kertomus, joka on kerännyt uskollisen fanikunnan, mutta ei ymmärrettävästi ole muodostunut massahitiksi.

Sweet Toothin ensimmäinen traileri julkaistiin tällä viikolla, ja se paljasti miten Lemiren maailma on Netflixiin kääntymässä. Ensimmäisenä silmään osuu Gusin ulkoasu, joka on huomattavasti lutuisempi kuin sarjakuvissa:

Sweet Tooth

Netflix meni pahasti metsään jo Joe Hillin Locke & Key -sarjakuvaan kajotessaan, ja nyt tuntuu pahasti siltä, että samaan ryteikköön päädytään myös Sweet Toothin kanssa. Lähdemateriaalista on kuorittu kermat päältä ja kaikki särmä on heitetty roskikseen.

Eri asia sitten tietenkin on, miten suuri yleisö ottaa uuden sarjan vastaan, ja sehän Netflixiä eniten kiinnostaa, ei verrattain pieni joukko lähdemateriaalin faneja.

Sweet Toothin ensimmäinen tuotantokausi saapuu Netflixiin 4. kesäkuuta. Sen virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Ten years ago ’The Great Crumble’ wreaked havoc on the world and led to the mysterious emergence of hybrids — babies born part human, part animal. Unsure if hybrids are the cause or result of the virus, many humans fear and hunt them. After a decade of living safely in his secluded forest home, a sheltered hybrid deer-boy named Gus (Christian Convery) unexpectedly befriends a wandering loner named Jepperd (Nonso Anozie). Together they set out on an extraordinary adventure across what’s left of America in search of answers— about Gus’ origins, Jepperd’s past, and the true meaning of home. But their story is full of unexpected allies and enemies, and Gus quickly learns the lush, dangerous world outside the forest is more complex than he ever could have imagined.”

Sweet Tooth

Sweet Tooth

Sweet Tooth

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/netflix-julkaisi-sweet-tooth-trailerin-tasta-tv-sarjasta-tulee-varmasti-moni-vetamaan-herneen-nenaan-ensi-kesana/

Aiheeseen liittyvät artikkelit