Näin suosittu Supernatural-tv-sarja olisi päättynyt, jos koronapandemia ei olisi pilannut suunnitelmia

Supernatural-sarja päättyi viime syksynä 15 tuotantokauden jälkeen. Sarjan päätös ei ollut aivan sellainen, mitä fanit odottivat.

Sisältää spoilereita viimeisen kauden viimeisistä tapahtumista!

Vuonna 2005 alkanut Supernatural tuli päätökseensä viime syksynä 15 tuotantokauden jälkeen. Koronapandemia kuitenkin sotki hittisarjan viimeisen kauden kuvaukset eikä sarjan päätös ollut aivan sellainen, mitä tekijät alun perin halusivat.

Sarjan päätöksen alkuperäinen suunnitelma on julkaistu tulevassa Supernatural-kirjassa. Keskeiset kohdat on suomennettu kirjasta julkaistun twiitin alle.

Tekijöiden mukaan Jensen Acklesin esittämä Dean oli aina päätymässä Taivaaseen ja suunnitelmissa oli aina tehdä Jared Padaleckin esittämän Samin elämästä pikakelaus, mutta varsinainen loppu olisi ollut erilainen.

Alun perin ajatuksena oli luoda Samin ja Deanin Taivaasta paikka, jossa he kohtaavat kaikki matkansa varrella tapaamansa, heille tärkeät ihmiset. Suunnitelmissa oli Roadhouse-baariin sijoittuva kohtaus, jossa nuo kaikki ihmiset olisivat mukana, ja baarin musiikista olisi vastannut sarjan epävirallisesta tunnusbiisistä vastaava Kansas-yhtye.

Mutta pandemian vuoksi tuollaisen joukkokohtauksen kuvaaminen ei enää ollut realistista, koska näyttelijöitä tai Kansasin jäseniä ei voitu lennättää puolen päivän kuvausten vuoksi Vancouveriin, missä heitä olisi odottanut ensin kahden viikon karanteeni.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/nain-suosittu-supernatural-tv-sarja-olisi-paattynyt-jos-koronapandemia-ei-olisi-pilannut-suunnitelmia/

Aiheeseen liittyvät artikkelit