Milla Jovovichin tähdittämä Monster Hunter saadaan vihdoinkin Suomeen – Elokuvateatterilevitys jouduttiin perumaan kokonaan

Milla Jovovichin ja ohjaajamiehensä Paul W.S. Andersonin tuorein videopelifilmatisointi Monster Hunter oli tulossa Suomenkin elokuvateattereihin pari kuukautta sitten, mutta korona pilasi tämän suunnitelman.

Capcomin videopeleihin – todella – löyhästi pohjautuva Monster Hunter saapuu Suomeen elokuvateatterien sijaan VOD-kanavien ja tallennemarkkinoiden kautta. Monter Hunterin voi hankkia digitaalisessa muodossa 15. maaliskuuta alkaen, ja 29. maaliskuuta myyntiin tulevat dvd, Blu-ray ja 4K UHD.

Toimintaseikkailun juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Maailmamme takana on piilossa toinen todellisuus, valtakunta, jossa hirviöt hallitsevat ylivertaisina. Kun odottamaton hiekkamyrsky kuljettaa kapteeni Artemiksen sotilaineen tähän todellisuuteen, heidän on opittava pärjäämään jättihirviöille, joihin heidän aseensa eivät pure.

Ja alla traileri esittelee saman visuaalisemmassa muodossa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/milla-jovovichin-tahdittama-monster-hunter-saadaan-vihdoinkin-suomeen-elokuvateatterilevitys-jouduttiin-perumaan-kokonaan/

Aiheeseen liittyvät artikkelit