Lenovolta uusi 4K-näytöllinen Yoga AIO 7 -tietokone

Lenovon CES-tapahtuman uutuuskattaukseen kuuluu myös Yoga AIO 7 all-in-one -pöytäkone. Huomion kiinnittää erityisesti laitteen 4K-näyttö.

Lenovo Yoga AIO 7 on ensimmäinen all-in-one-pöytäkone, jossa on 27-tuumainen 4K IPS -näyttö. Se tukee sekä 99 prosentin DCI-P3- että 99 prosentin Adobe RGB -väristandardeja.

Tietokoneessa käytetään parhaimmillaan AMD Ryzen 7 4800H -prosessoria ja Nvidia GeForce RTX 2060 -näytönohjainta. Näytön JBL-stereokaiutin on sijoitettu näytön alle.

PC:n kääntyvät saranat muokkaavat työkoneesta käyttäjän tarpeisiin mukautuvan, sillä näytön voi kääntää vaakatasosta pystysuuntaan pienellä painalluksella. Kallistusta voi myös määrittää 20 asteen verran omien mieltymysten mukaan. Lisäksi Yoga AIO 7:n näytön voi aktivoida etänä tabletilta tai älypuhelimesta. Tulossa olevan päivityksen ansiosta näytön voi mukauttaa myös 4K-älytelevisioksi.

Windows 10 -käyttöjärjestelmään perustuva Lenono Yoga AIO 7 on jo nyt saatavilla Kiinassa nimellä Yoga 27. Muilla, valituilla markkina-alueilla PC tulee myyntiin helmikuussa 2021 suositushintaan 1199 euroa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/lenovolta-uusi-4k-naytollinen-yoga-aio-7-tietokone/

Aiheeseen liittyvät artikkelit