Kuvat: Marvelin uudessa Predatorissa avaruussaalistaja joutuu itse saaliiksi

Disney sai 20th Century Fox -kauppojen myötä Predator-elokuvasarjan lisäksi haltuunsa myös Predator-sarjakuvan oikeudet.

Muutama viikko sitten kerroimme Marvel Comicsin julkaisevan tämän kuun lopussa Alien-sarjakuvan ensimmäisen numeron. Fox-kauppojen myötä myös Predator-sarjakuvan oikeudet siirtyivät Disneylle ja sitä kautta Marvel Comicsille, joka kertoo uuden Predator-sarjiksen ensimmäisen numeron ilmestyvän kesäkuussa.

Uutuussarjakuvasta on nyt julkaistu kolme vaihtoehtoista kansikuvaa.

Ed Brissonin kirjoittama ja Kev Walkerin kuvittama Predator sijoittuu vain muutaman vuoden verran tulevaisuuteen. Tällä kertaa avaruussaalistaja joutuu itse saaliiksi. Juonikuvaus kertoo vapaasti suomennettuna seuraavaa:

”Saalista. Tapa. Toista. Lähitulevaisuudessa nuori Theta-niminen tyttö näkee universumin pelätyimmän saalistajan teurastavan perheensä. Vuosia myöhemmin hänen avaruusaluksensa vetää viimeisiään ja ruoka on vähissä. Silti Theta jatkaa jahtia, niin pitkään että joko hänen perheensä murhaaja tai hän itse on kuollut.”

Predator-lehden numero #1 ilmestyy 9. kesäkuuta. Tarjolla on 12 erilaista kansivarianttia, joista tässä kolme:

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/kuvat-marvelin-uudessa-predatorissa-avaruussaalistaja-joutuu-itse-saaliiksi/

Aiheeseen liittyvät artikkelit