Kuva: Netflix vihjailee verisen kauhusarjan saavan pian kauan odotettua jatkoa

Castlevania-sarja jatkuu ilmeisesti hyvinkin pian Netflixissä.

Netflix on julkaissut kehutun ja suositun Castlevania-sarjan neljännen tuotankauden julisteen, joka ei harmi kyllä kerro milloin uudet jaksot nähdään. Powerhouse Animationin tekemän sarjan uusi kausi tulee tarjolle todennäköisesti hyvinkin pian.

Hittipeleihin perustuvan Castlevania-animaatiosarjan kolmas tuotantokausi tuli tarjolle Netflixiin viime vuoden maaliskuussa. Sarjassa Trevor Belmontin äänenä toimii Richard Armitage ja James Callis lainaa ääntään Alucard-vampyyrille. Mukana ovat myös muun muassa Alejandra Reynoso, Jaime Murray, Adetokumboh M’Cormack, Theo James, Bill Nighy, Toru Uchikado ja Rila Fukushima.

Castlevanian kakkoskaudesta todettiin Muropaketin arvostelussa muun muassa seuraavaa:

”Warren Ellis tuo tuttujen elementtien lisäksi mukaan myös poliittista, valta-asemaa koskevaa juonittelua sekä jonkin verran jopa sosiaalista kommentaaria, josta voi löytää suorat yhteyden oikean maailman ja nykyhetken tapahtumiin. Ne eivät kuitenkaan pomppaa mitenkään häiritsevästi silmille, vaan saattavat mennä täysin ohi, jos asiaa ei mieti sen tarkemmin tai näe teosta allegoriana. Ellis loistaa luonnollisesti dialogin kirjoittajana, joka onnistuu olemaan sekä hauskaa sanailua että syvällistä pohdintaa.”

Arvostelu: Netflixin Castlevania-sarja on myös kakkoskaudellaan paras videopelin pohjalta tehty adaptaatio

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/kuva-netflix-vihjailee-verisen-kauhusarjan-saavan-pian-kauan-odotettua-jatkoa/

Aiheeseen liittyvät artikkelit