Kohua herättäneistä natsitatuoinneista tuttu Scum järkyttää jälleen – Nyt ihmisnahasta voi tehdä naamioita

Vankien välinen selviytymispeli Scum oli aiemmin otsikoissa natsitatuointiensa vuoksi. Tällä kertaa kehittäjät ovat lisänneet peliin ihmisnahasta valmistettuja naamioita.

Aiemmin uutisoimme kuinka vankien välistä selviytymistaistelua käsittelevä Scum keräsi osakseen paljon kritiikkiä, kun pelistä löytyi natsisymboli-tatuointeja. Pelinkehittäjät puolustivat symboleita ”aitoudella”, mutta lopulta ne saivat lähtöpassit pelistä.

Peliä kehittävät Croteam ja Gamepires eivät selkeästi edelleenkään pelkää lisätä raakuuksia Scumiin. Uusin päivitys toi mukanaan mahdollisuuden luoda nahasta ja suurennuslaseista kammottavia naamiohuppuja. Nahaksi kelpaa sekä eläimeltä että ihmiseltä saatu iho.

Päivityksen ohessa peliin saapuivat .50-kaliiperinen käsiase, haulikko, pimennäkölasit ja uusia pelialueita, kuten 30 luolaa. Päivitys korjasi myös pelin bugeja ja paransi sen suorituskykyä.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/pelit/kohua-herattaneista-natsitatuoinneista-tuttu-scum-jarkyttaa-jalleen-nyt-ihmisnahasta-voi-tehda-naamioita/

Aiheeseen liittyvät artikkelit