KFA2:n ensimmäiset GeForce RTX 2080- ja GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimet esiteltiin

KFA2:n näytönohjainkattaus käsittää yhteensä neljä eri mallia. Valmistaja luottaa ensimmäisissä Turing-arkkitehtuurin näytönohjaimissaan perinteisiin jäähdytysratkaisuihin .

Uuden näytönohjainsukupolven rantautuessa kauppoihin myös KFA2 paljasti korttinsa. Ensimmäinen aalto sisältää neljä näytönohjainta jotka jakautuvat tasan GeForce RTX 2080- ja GeForce RTX 2080 Ti -malleihin.

Perusversioissa hyödynnetään höyrykammiojäähdytystä blower-mallisen tuulettimen kera. Ylikellotettuissa malleissa höyrykammiojäähdytys on yhä läsnä, mutta tuulettimia on kaksi, kuten Nvidian Founders Edition -malleissa.

KFA2:n GeForce RTX 2080– ja GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimissa höyrykammiojäähdytyksen päältä löytyy blower-mallinen tuuletin. Näytönohjainten grafiikkapiirien boost-kellotaajuudet noudattavat Nvidian referenssiarvoja.

GeForce RTX 2080 OC– ja GeForce RTX 2080 Ti OC -näytönohjaimissa jäähdytysratkaisu muistuttaa vahvasti Nvidian referenssijäähdytystä. Nimiensä mukaisesti näytönohjaimien grafiikkapiiri on tehdasylikellotettu. RTX 2080 -mallissa grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1785 megahertsiä. RTX 2080 Ti -mallissa boost-kellotaajuus on 1620 megahertsiä. Boost-kellotaajuudet jäävät aavistuksen matalammiksi kuin Nvidian Founders Edition -malleissa.

Todennäköisesti KFA2:n näytönohjainmallisto täydentyy persoonallisella Hall of Fame -mallilla jossain vaiheessa syksyä. Nyt esiteltyjen näytönohjainten osalta saatavuus ja hinnoittelu on vahvistamatta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Asrock julkaisi pienikokoisen Z390 DeskMini GTX -b...
Vuoto: AMD:n Zen 2 -prosessorit saavat DDR4-3200 -...
Huhu:
NVIDIA valmistelee GeForce GTX 1060 -näytöno...