Juliste: HBO:n viime vuoden parhaisiin uutuuksiin kuuluvan sarjan kakkoskausi myöhästyy, mutta joulukuussa nähdään ensimmäinen kahdesta erikoisjaksosta

Myös uudessa Dyyni-elokuvassa isossa roolissa nähtävä Zendaya voitti parhaan naispääosan Emmyn roolistaan HBO:n Euphoria-sarjassa.

HBO Nordicissa viime vuoden kesällä nähdyn Euphoria-sarjan fanit ovat odottaneet innolla kakkoskautta, joka valitettavasti myöhästyy reippaasti koronaviruspandemian takia.  Luvassa on kuitenkin kaksi erikoisjaksoa. Parhaan naispääosan Emmyn roolistaan voittanut Zendaya julkaisi nyt Twitter-tilillään ensimmäinen erikoisjakson julisteen.

Trouble Don’t Last Always -niminen jakso saa ensi-iltansa 7. joulukuuta HBO Nordicilla. Se keskittyy Zendayan esittämää Rue-päähenkilöön, joka on retkahtanut taas huumeisiin. Sarjan luoja Sam Levinsonin ohjaamassa jaksossa Rue viettää joulua, ja mukana on myös ensimmäiseltä kaudelta tuttu Colman Domingo.

Toisen erikoisjakson ensi-ilta ja nimi eivät ole vielä tiedossa. Molemmat erikoisjaksoista on kuvattu viime kesänä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi asetettujen ohjeistusten mukaisesti.

Teini-ikäisistä kertovaa Euphoriaa ei todellakaan ole tarkoitettu teini-ikäisille sen sisältämän rankan materiaalin takia. Sarjan kakkoskauden kuvaukset olivat juuri alkamassa viime maaliskuussa, mutta tuotanto jouduttiin keskeyttämään pandemian vuoksi.

Zendayan lisäksi Euphoriassa nähdään muun muassa Storm Reid, Maude Apatow, Eric Dane, Jacob Elordi ja Hunter Schafer, jotka eivät ole mukana jouluspesiaalissa turvallisuusmääräysten takia. Zendayalla on iso rooli myös Denis Villeneuve’n Dyyni-elokuvassa, jonka ensi-ilta valitettavasti siirtyi joulukuulta ensi vuoden lokakuuhun.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/elokuvauutiset/juliste-hbon-viime-vuoden-parhaisiin-uutuuksiin-kuuluvan-sarjan-kakkoskausi-myohastyy-mutta-joulukuussa-nahdaan-ensimmainen-kahdesta-erikoisjaksosta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit