Huhun mukaan Capcomin Sonyn kanssa tekemä sopimus hidastaa Resident Evil Villagen saapumista Xbox Game Passiin

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Microsoftin Xbox Game Pass on ollut suuri menestys, ja aina vain isommaksi näyttää olevan muuttumassa. Viime aikojen isoja juttuja ovat olleet odotetun Outridersin saapuminen Xbox Game Passiin heti julkaisussaan, ja saman on tehnyt aiemmin vahvasti Sonyn yksinoikeutena viihtynyt baseball-peli MLB The Show. Vaikuttaa siltä, että Capcomin odotettu Resident Evil Village ei kuulu niihin, jotka saadaan nopeasti ja tyylikkäästi Xbox Game Passiin.

Tietovuotelija AlfredLamache tietää huhuilla, että Sonylla ja Capcomilla olisi keskinäinen sopimus. Capcom ei saisi sen mukaan julkaista uusinta Resident Eviliä kilpailijan pelipalvelussa kuin vasta vuosi pelin julkaisun jälkeen. Tämä siis tarkoittaisi Xbox Game Passin ohella Xbox Live Goldia, Xbox Cloud Gamingia, Google Stadiaa ja niin edelleen. Tietoon on toki suhtauduttava terveellä epäluulolla, mutta ei se mahdottomaltakaan kuulosta.

Resident Evil Village julkaistaan 7. toukokuuta PS5:lle, Xbox Series X:lle (ja S:lle), PS4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Google Stadialle.

Resident Evil Village

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/844533/Huhun+mukaan+Capcomin+Sonyn+kanssa+tekema+sopimus+hidastaa+Resident+Evil+Villagen+saapumista+Xbox+Game+Passiin/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit