Huhu: Scarlett Johanssonin Black Widow soolouralle – Tällainen on tulevan Marvel-leffan juoni

Marvel Studios ei ole vielä virallisesti kertonut milloin Black Widow’n oma elokuva ilmestyy, mutta tekeillä moinen joka tapauksessa on.

Black Widow -elokuvasta tiedetään toistaiseksi hyvin vähän. Varmaa on tässä vaiheessa vain se, että elokuva ilmestyy aikaisintaan vuonna 2020, sen pääosaa esittää Scarlett Johansson ja ohjauksesta vastaa Cate Shortland.

Black Widow -fanisivu väittää Twitterissä saaneensa selville odotetun supersankarileffan tarinan. Lähde ei ole missään nimessä järin luotettava, mutta leikitään nyt mukana sen verran, että luetaan Twitterissä paljastettu synopsis pokerinaamalla:

Kuulostaa… uskottavalta.

Tämä ei tietenkään vielä tarkoita sitä, että fanisivuston tiedot pitäisivät paikkansa, mutta 2000-luvun ensimmäiselle vuosikymmenelle sijoittuva Black Widow -elokuva olisi hyvinkin luonteva tapa käsitellä hahmoa. Scarlett Johansson voisi esittää Natasha Romanoffin nuorempaa versiota ongelmitta, ja samalla katsojille voitaisiin esitellä koko liuta tuttuja Marvel-hahmoja, kuten Nick Fury (Samuel L. Jackson), Phil Coulson (Clark Gregg) ja tietenkin Haukansilmä (Jeremy Renner).

Uskottavuutta synopsikselle tuo se, että en lähteeksi on merkitty Production Weekly.

Seuraavan kerran Black Widow nähdään valkokankaalla Avengers: Infinity Warin jatko-osassa ensi keväänä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit