Huawei valotti suunnitelmiaan Android Nougat -päivitysten suhteen

emui-5-1-011216

Huawei avasi suunnitelmiaan Android Nougat -päivitysten aikataulun suhteen.

Italialainen HDBlog.it-sivusto uutisoi Huawein paikallisesti julkaisemasta tiedotteesta, jossa yritys valottaa aikataulua puhelimiensa Android Nougat -päivitysten suhteen. Päivitysten kerrotaan alkavan ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, ja ensimmäisessä aallossa vuorossa ovat P9- ja Mate 8 -mallit. Sen jälkeen tulevina viikkoina päivitykset alkavat P9 Plus, P9 Lite, Nova ja Nova Plus -malleille.

Nougat’n ohessa Huawein puhelimet saavat myös EMUI-käyttöliittymän uusimman 5.0-version, joka sisältää merkittävimpiä ulkonäöllisiä uudistuksia hetkeen. Huawein mukaan käyttäjä voi aktivoida 90 % keskeisistä EMUI 5.0:n toiminnoista kahdella tai kolmella kosketuksella. Käyttöjärjestelmä käyttää lisäksi koneoppimista toimintojen optimoimiseen käyttäjän käyttötottumusten pohjalta.

Viime kuussa julkistetut Mate 9 -mallit ovat Huawein ensimmäiset Android 7.0:lla ja EMUI 5.0:lla varustetut puhelinmallit ja ne tulevat Suomessa kauppoihin joulukuun aikana. Huawei on myös tarjonnut muutamien malliensa käyttäjille rajattuja Nougat-beetatestimahdollisuuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit