Gamereactorin tietojen mukaan Nvidia lopettaa Nintendo Switchissä käytettävän sirun tuotannon tänä vuonna

Katsot

Preview 10s
Next 10s

Mainosta

Huhut Nintendo Switchin uudesta versiosta ovat velloneet jo pitkään, ja aivan erityisesti niitä on pyörinyt kuluvalla viikolla Bloombergin julkaiseman jutun jälkimainingeissa, josta myös Gamereactor uutisoi. Gamereactor pystyy nyt omalta osaltaan osallistumaan huhuilumyllyyn. Saatujen tietojen mukaan Nvidia lopettaa Nintendo Switchissä käytettävän sirun tuotannon tänä vuonna.

Niin Switchin tavallinen malli kuin pienempi ja halvempi Lite käyttävät Nvidian Tegra X1 Marikoa. Gamereactorin lähde ei täsmentänyt, mitä tapahtuu tuotannon lopettamisen jälkeen eikä sitä, mitä nykyisin saatavilla oleville Switch-malleille käy.

Gamereactorin saamat tiedot tukevat sitä huhuilua, jonka mukaan Nintendo julkistaisi uuden ja parannellun Switchin kuluvana vuonna. Entinen kotakulainen Imran Khan sanoi Reset Erassa, että tulossa on päivitys, eikä varsinainen Switch 2.

”Expect this thing to be primarily for FPS boosts and resolutions, not a Switch 2. Think more Pro than Super.”

Edelleen toinen tunnettu vuotelija NateDrake huhuili Reset Erassa, että tulossa tälle päivitetylle laitteelle olisi valikoima yksinoikeuspelejä ennen kaikkea niin sanotuilta ulkopuolisilta pelinkehittäjiltä. Valikoima ei välttämättä tule olemaan suuri, mutta että vuotelija itse tietää yhden.

”— there will be some select exclusives, especially from third-party partners. May not be a big number of them, but I know of at least one.”

Huhumylly jatkunee kiivaana siihen asti, kunnes Nintendo jotain virallista paljastaa.

Gamereactorin tietojen mukaan Nvidia lopettaa Nintendo Switchissä käytettävän sirun tuotannon tänä vuonna

Lue koko artikkeli: https://www.gamereactor.fi/uutiset/830583/Gamereactorin+tietojen+mukaan+Nvidia+lopettaa+Nintendo+Switchissa+kaytettavan+sirun+tuotannon+tana+vuonna/?rs=rss

Aiheeseen liittyvät artikkelit