Ensimmäiset arviot Iron Fistin 2. kaudesta: Marvel-faneilla ei ole taaskaan syytä juhlaan

Netflixissä julkaistun Iron Fistin ensimmäinen kausi sai lyttäävät arviot. Ensireaktioiden mukaan kakkoskausi ei paljoa tästä paremmaksi pistä.

Iron Fistin ensimmäistä tuotantokautta pidetään yleisesti Marvelin ja Netflixin tarjonnan huonoimpiin kuuluvana tv-sarjana. Huomenna julkaistavaa kakkoskautta on odotettu pelonsekaisella jännityksellä, mutta ensimmäiset arviot kertovat Danny Randin tarinan paranevan ykköskaudesta hieman. Tosin kuitenkin vain hieman.

Ensimmäisen kuuden jakson perusteella tehdyt arvostelut sanovat sarjan yleisen tason parantuneen ja Finn Jonesin esittämän Dannyn kasvaneen pidettävämmäksi hahmoksi. Mutta ensimmäistä kautta vaivanneet haasteet ovat edelleen mukana eikä sarja edelleenkään nouse muiden Netflixin Marvel-sarjojen tasolle.

Forbes: “Huomattavasti paremmin sujuva ja helpompi katsoa kuin ykköskausi”.

The Verge: “Edelleen sotku sarjakuva- ja kung fu -kliseitä mutta myöhemmissä jaksoissa on potentiaalia hyvän tarinan kertomiseen”.

Collider: “Jos pidit ykköskaudesta, kakkoskausi parantaa siihen nähden. Jos taas et pitänyt siitä, ei paluuta sarjan pariin voi pahemmin suositella.”

Tarkemman yhteenvedon kakkoskauden kommenteista voi käydä vakoilemassa Metacriticin ja Rottentomatoesin sivulta.