Deadpool-tähti on mukana Lucifer-sarjan viimeisellä kaudella

Lucifer-sarjan kuudennella ja samalla viimeisellä kaudella nähdään myös Brianna Hildebrand.

Netflixin Lucifer-sarja lähestyy loppuaan ja kuudennen ja samalla viimeisen kauden näyttelijäpaljastuksia on alettu tehdä. Entertainment Weekly uutisoi, että Tom Ellisin tähdittämään sarjaan on nyt liittymässä kaksi uutta näyttelijää. Molemmilla näistä hahmoista kerrotaan olevan yhteyksiä sarjan enkeliperheeseen.

Deadpoolissa Negasonic Teenage Warheadia esittänyt Brianna Hildebrand nähdään Luciferissa Roryna, jonka kerrotaan olevan “kapinallinen, angstinen ja ongelmia aiheuttava enkeli”. Rory suunnittelee jatkavansa Luciferin jalanjäljissä, mutta huomaakin, ettei Lucifer olekaan se paholaismainen velipoika, miksi hän veljensä kuvitteli.

Toinen uusi näyttelijäkiinnitys on Merrin Dungey, joka muistetaan muun muassa sarjasta Alias. Hänen roolinsa on esittää poliisia, joka päätyy bondaamaan Amenadielin kanssa.

Uusia näyttelijävahvistuksia saadaan kuitenkin vielä odotella hetki, vaikka kuudennen kauden kerrotaankin olevan jo tuotannossa. Ennen kuudetta kautta julkaistaan nimittäin vielä viidennen kauden loppupuolisko, jonka julkaisua jouduttiin koronan vuoksi siirtämään eteenpäin.

Deadpool

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/elokuvat/deadpool-tahti-on-mukana-lucifer-sarjan-viimeisella-kaudella/

Aiheeseen liittyvät artikkelit