Corsair on myynyt 10 miljoonaa virtalähdettä 10 vuodessa

Corsair täytti hiljattain 10 vuotta ja juhlisti samalla kymmentä miljoonaa myytyä virtalähdettään. Yhtiö kertoi asiasta tiedotteessaan.

Juhlistaakseen pitkää taivaltaan Corsair julkisti samalla rajoitetun erän Corsair RM1000i Special Edition -virtalähdettä. Yksilöllisesti numeroidut ja Suomen talven väritykseen sopivat, kaapeleita myöten valkoiset virtalähteet jäähtyvät valkoisilla ledeillä koristellulla tuulettimella. Vain sata kappaletta valmistetaan.

Corsair on myös tehnyt infografiikan, joka kertoo, mitä 10 miljoonaa virtalähdettä oikeastaan tarkoittaa. Yhteensä Corsairin virtalähteet ovat käyttäneet 45 000 kilometriä johtoa, joka riittäisi kahdeksaan kaapeliin New Yorkin ja Lontoon välillä tai kerran maapallon ympäri.

Yhteensä virtalähteet ovat painaneet 27 000 tonnia eli neljän Eiffelin tornin tai 10 000 aasialaisen elefantin verran. Corsair myös arvioi virtalähteiden tuottaneen yhteensä 6,5 gigawattia tehoa, josta riittäisi kolmen Nimitz-luokan lentotukialuksen virroiksi.

corsairgraafi

Rajoitetun erän virtalähteen lisäksi Corsair ilmoitti tuovansa kauppoihin uudet Premium-kaapelit sen RMi, RMx ja SF -sarjan virtalähteisiin. Kaapeleita saa monissa eri väreissä.corsaircables

Aiheeseen liittyvät artikkelit