Azza julkisti V8-moottorilta näyttävän kotelon – jättimäinen tuuletin on kuin auton jäähdyttimestä!

Azza esitteli erikoiselta näyttävän kotelon nimeltään Overdrive. Omalaatuisen kotelon suunnittelufilosofia kumpuaa V8-moottorista.

Kyseessä on todellakin uniikki lähestymistapa PC-koteloihin. Autoteema on läsnä parillakin tapaa – kotelo aukeaa kuin Lamborghinin ovet, se on metallinhohtoharmaalla maalattua täyttä metallia ja yleisilmeestä sekä valtavasta tuulettimesta tulee mieleen auton moottori. Painoa kotelolla on 23 kiloa, ja mitat ovat 440 x 570 x 590 millimetriä.

Kotelon mukana toimitettava 200 millimetrin tuuletin on RGB-valotehostein varustettu. Tämän lisäksi kotelossa on peräti 12 lisäpaikkaa tuulettimille – kolme molemmissa kyljissä ja kuusi katolla. Lisäksi kotelossa on tuki 360-millimetriselle vesijäähdytysratkaisulle.

Kotelo tukee E-ATX-emolevyjä, jotka ovat leveydeltään enintään 280 millimetriä. Coolerin sallittu korkeus on maksimissaan 80 millimetriä ja näytönohjaimen pituus 400 millimetriä.

Kotelossa on vielä lisäksi neljä 2,5 tuuman ja kaksi 3,5 tuuman massamuistipaikkaa. Edestä löytyy kolme USB 3.0 -liitäntää, HD Audio -liitännät ja yksi USB Type-C-liitäntä.

Azza ei ole vielä paljastanut hintatietoja. Kotelon on tarkoitus tulla markkinoille huhtikuussa.

Lue koko artikkeli: https://muropaketti.com/tietotekniikka/tietotekniikkauutiset/azza-julkisti-v8-moottorilta-nayttavan-kotelon-jattimainen-tuuletin-on-kuin-auton-jaahdyttimesta/

Aiheeseen liittyvät artikkelit